Energieconferentie – BIZ Noord-West-Vlaanderen (13/12/2016)

De Energieconferentie wil via een informatief moment inzetten op de verhoging van relevante kennis rond het thema energie. Hierbij richt men zich in de eerste plaats tot hulpverleners uit verschillende sectoren in de regio Noord-West-Vlaanderen. Dit initiatief kwam tot stand via een samenwerking met het Energiehuis Oostende, Sociaal Huis Oostende, CAW Noord-West-Vlaanderen en BIZ.

Dit aanbod van een halve dag bundelt enerzijds een blik op de toekomst door in te zoomen op visie op het thema energie vanuit de Vlaamse Regering. Anderzijds wordt met de toelichtingen van het Energieloket, het Energiehuis Oostende en van EANDIS gericht op het verspreiden van praktische informatie en tips. Ook het cliëntperspectief wordt niet vergeten met de inbreng van de visie van een ervaringsdeskundige.

Klik hierna voor meer informatie: www.budgetinzicht-noordwestvlaanderen.be/nl/aanbod/1660/energieconferentie